Кошница
0.00лв.

Нямате артикули в количката.

MOTOPOWER.EU предлага на българския пазар продуктите на:

SCORPION EXO

MOTOPOWER е официален представител на SCORPION EXO за България. Само за няколко години SCORPION EXO влезе в Топ 3 на водещите марки на американския пазар, сега марката успешно превзема европейския пазар. Благодарение на Европейската централа разположена в сърцето на Европа в Страсбург-Франция, на границата с Германия и близо до огромния италиански пазар, каските на SCORPION EXO се радват на огромна популярност.

www.scorpionsports.eu

SHAD

Испанска фирма занимаваща се с производство на твърди и меки багажни куфари и чанти с вместимост от 26 до 70 литра. Също така произвеждат стойки (багажници) за централни и странични куфари, асортимента се допълва от производство на седалки и облегалки.

www.shad.es

SPINELLI SRL

Италианска фирма предлагаща покривала.

www.spinellisrl.it/

АKITO

Английска фирма предлагаща богат избор от ръкавици, панталони, якета, обувки, аксесоари на достъпни цени.

www.akito.com

FALCO

Италиянска фирма занимаваща се с производство на обувки. Предлага обувки в 6 линий RACING, ADVENTURE/TOURING, WOMEN, ALL-USES/URBAN, OFF-ROAD/ENDURO, CUSTOM.

www.giannifalco.com

F.FABBRI

Италиянска фирма специализирана в областа на производството на ветрозащитни стъкла (слюди) и крепежните елементи към тях.

www.fabbriaccessori.com

URBAN SECURITY

Продава се много успешно в много европейски страни като Испания, Франция, Холандия, Турция също така и в  Япония и дори е износител за Китай.

http://www.urbansecurity.info/

eni

Широка гама от моторни масла.

www.eni.com

В магазина също така ще намерите продукти на фирмите Saddleman (кожени дисаги и чанта), MOOSE (текстилни чанти и оборудване за АТВ), Thor (кросови облекла), BOBSTER (очила), Leoshi (текстилно и кожено облекло), NELSON RIGG (текстилни чанти и дисаги) и други фирми за мото облекла и аксесоари.